IIMAINEN TOIMITUS YLI € 69 OSTOKSILLE:

Toimitus 3-4 arkipäivää

Viisi tähteä asiakastyytyväisyydessä

Turvallinen maksu

Kenelle tukisukat sopivat?

 

- Staattista istuma- ja seisomatyötä tekeville

- Lentomatkustajille ja autoa ajaville

- Odottaville, joiden jalat ja jalkaterät turpoavat.

- Suonikohjuista kärsiville; tukisukat voivat vähentää kipuja.

 

 

TUKISUKKIEN TOIMINTA

Tukisukkien tarkoituksena on parantaa veren kiertoa jaloista takaisin sydämeen.. Tukisukkien paine nilkassa ja sääressä saa aikaan verenkierron vilkastumisen, mikä ehkäisee jalkojen turpoamista.

 

 

MATKOILLA

Pitkien matkojen aikana joutuu istumaan paikallaan ja jalat tuntuvat jäykiltä. Koska tukisukat puristavat kevyesti verisuonia ne auttavat verta virtaamaan paremmin takaisin sydämeen.

 

 

MIKÄ MMHg ON ?

MmHg tarkoittaa elohopeamillimetriä. Kun barometri eli painemittari keksittiin, siinä käytettiin elohopeaa. MmHg on mittayksikkö, joka kertoo miten suuren kompression (paineen) sukka saa aikaiseksi. Mitä suurempi mmHg-luku on, sitä suurempi kompressio.

 

Meidän tukisukkiemme kompressio on mietoa, 16–18 mmHg. Meillä on myös voimakkaampaa kompressiota antavia sukkia (1. luokka 18–22 mmHg).

 

 

KOOT

Löytääksesi kokoasi, käytä nilkan kehääsi ja jalkaa. Katso myös kokovalintaopas. Koska tukisukat venyvät, on tärkeää pukea ne ylle mahdollisimman varhain, jotta jalkaan kohdistuva paine tasoittuisi.

 

 

MITÄ SUONIKOHJUT OVAT?

Suonikohjut ovat laskimovaurioita. Laskimoiden tehtävä on kuljettaa verta takaisin sydämeen. Laskimoissa on läppiä, jotka estävät veren kulun väärään suuntaan, kun liikkuessa jalan lihakset lisäävät laskimon verenpainetta.

 

Suonikohjuja syntyy, jos laskimoverenpaine kohoaa niin paljon, että laskimo laajenee. Jos sidekudos on hyvin elastista, voi suonikohjuja syntyä vaikka laskimoverenpaine olisi normaali. Näissä tapauksissa suonikohjut johtuvat vuotavista laskimoläpistä, elastisesta sidekudoksesta ja staattisesta työstä.

 

Raskauden aikanakin suonikohjut ovat yleisiä. Tällöin sidekudoksen elastisuus johtuu hormonitasapainon muutoksesta ja siitä että kohtu painaa lantiolaskimoita ja hankaloittaa veren kulkua pois jaloista. Koska tukisukat puristavat kevyesti verisuonia ne auttavat verta virtaamaan paremmin takaisin sydämeen.

 

Uutiskirje
Kotiinkuljetus! Toimitamme paketin suoraan kotiovellesi tai postilaatikkoosi!