Ilmainen toimitus toukokuussa

Toimitus 3-4 arkipäivää

Viisi tähteä asiakastyytyväisyydessä

Turvallinen maksu

 

TOIMITUS JA RAHTiKULUT

Toimitusaika – vain 2-3 arkipäiväa. Jos Posti illa tapahtuu viivytyksiä, tämä viivästyttää myös toimituspäivää. Posti laatutavoitteet toimitusvarmuudessa ovat vähintään 97 % kirjelähetyksissä ja vähintään 99 % pakettipostissa. Huomaa kuitenkin, että prosenttiluvut ovat keskiarvoisia ja niissä saattaa olla suurta paikallista ja ajankohtaan liittyvää vaihtelua. Tukisukat-myymälä.com -verkkokauppaa ei voi asettaa vastuuseen Posti tapahtuvista viiveistä. Mikäli tilaus myöhästyy pahoin (useita päiviä) tai tuotteita ei ole toimitettu, lähettää Tukisukat-myymälä.com uuden toimituksen maksutta.

 

Rahti & toimitus: 5,- € (yli 69 € toimitukset rahtikuluitta) Päivittäiset toimitukset suoraan varastosta  

 

REKLAMAATIO-OIKEUS

Tukisukat-myymälä.com -verkkokaupalla on 2 vuoden reklamaatio-oikeus kauppalain mukaisesti ja se koskee tuotteiden normaalin käytön yhteydessä havaittavia, merkittäviä puutteita. Reklamaatio-oikeus ei kata virheitä, vaurioita tai kulumista, jotka ovat syntyneet suoraan tai epäsuoraan vääränlaisesta käytöstä, hoidon laiminlyönnistä, vääränlaisesta hoidosta tai epäasianmukaisesta käytöstä. Virheistä ja puutteista tehtävät reklamaatiot on ilmoitettava Tukisukat-myymälä.com :lle kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun virhe tai puute on tai tulisi olla havaittu.  Tukisukat-myymälä.com pidättää reklamaatiotapauksissa kohtuulliset palautuskustannukset.

 

Mikä ei ole pätevä valitus
Tuotteen vian on oltava havaittu tuotannon aikana valituksen saamiseksi. Valitukset eivät ole perusteltuja, jos virhe johtuu esineen virheellisestä käsittelystä tai pesusta tai jos sukka on juuttunut johonkin, joka aiheuttaa käyttövirheen, reiän, halkeaman tai vastaavan. Valitus ei ole perusteltu, jos siinä on kulumista tai jos tuotteelle on kohdistettu suurempi fyysinen kuormitus kuin mitä tuotteelta voidaan odottaa.

Jos sinulla on vaatimus, lähetä meille sähköpostia: info@tukisukat-myymälä.com 

 

Tukisukat-myymälä.com 

Fuglebækvej 3

2770 Kastrup

Tanska

Sähköposti: info@tukisukat-myymälä.com 

 

Myös palautukset lähetetään tähän osoitteeseen. Emme vastaanota jälkivaatimuksena lähetettyjä paketteja. Se ei ole pakollista, mutta käsittely nopeutuu, jos pakkauksen mukana on täydelliset tiedot - esim. kopio tilausvahvistuksesta, rekisteröintinumero ja tilinumero jolle hyvitys voidaan maksaa, kopio käydystä kirjeenvaihdosta ym.

HUOM: Hygieniasyistä emme vaihda/palauta pikkuhousuja ja boksereita, joissa tiiviste on rikki.

HYVITYS

Summa hyvitetään osittain tai kokonaan, mikäli kyseessä on sovittu alennus, palautettu tuote tai ennalta maksettu, ennen lähetystä peruutettu tuote. Hyvitys tapahtuu pääasiallisesti asiakkaan pankkitilille, ja Tukisukat-myymälä.com  tarvitsee sen takia tilinumerosi sekä rekisteröintinumeron.

 

MAKSAMINEN

Tukisukat-myymälä.com -verkkokaupan maksuvälinen on VISA-kortti. Tilaus veloitetaan tililtäsi vasta tuotteiden lähetyksen yhteydessä. Maksamalla PayPal, sinulta veloitetaan 4% maksu.

 

Tukisukat-myymälä.com salaa kaikki korttisi tiedot SSL (Secure Socket Layer) -protokollan avulla. Se tarkoittaa, että ulkopuoliset eivät voi nähdä korttisi numeroa tai muita tietoa varojen siirron aikana.

 

PERUUTUSOIKEUS

Palautusoikeus on 14 päivää tuotteiden vastaanottopäivästä tai tilausvahvistuksen vastaan, mikäli saat sen vasta tuotteiden jälkeen. Jos haluat peruuttaa ostoksen, palautat sen vain samassa kunnossa ja vastaanottamasi määrän. Peruutus voi tapahtua myös kieltäytymällä tuotteen vastaanotosta tai palauttamalla tuotteen henkilökohtaisesti Tukisukat-myymälä.com :lle. Kun tuote on vastaanotettu ja hyväksyttä, ostohinta hyvitetään tilillesi muutaman päivän kuluesa. Emme hyvitä palautuskustannuksia.

 

 

 

 

 

 

 

Uutiskirje
ILMAINEN TOIMITUS TOUKOKUUDESSA 🚛